Företagsevenemang

Fåfängan erbjuder en exklusiv konferens/eventmiljö, som garanterat ger ett bestående intryck.

Fåfängan med sitt unika läge och med Stockholms bästa utsikt är ett perfekt ställe för en privat fest eller ett företagsevenemang. Fåfängan förenar Stockholms stadskänsla med den underbara blågröna skärgården. Bara 5 minuter från Slussen så befinner du dig i denna underbara miljö.

Snabbfakta

Gäster 30 till 700 / 450 sittande
(Vintertid: 100 sittande (150)mingel)
Lusthuset: 30 gäster


Hela anläggningen är mycket flexibel och kan ta sällskap från 30 till 700 gäster. Under sommarmånaderna finns en ”standarduppsättning” för 450 sittande, klar med scen, mingelytor, barer, belysning, PA mm.


Under vår/sommar/höst disponerar ni helt egen del med trädgård. Där finns festtält med golv, värme, egen bar mm. Att mingla och/eller ta fördrinken på den rymliga balkongen som hänger ut över Saltsjön är oslagbart. Som avslutning kanske dans/underhållning i restaurangen – det kan inte bli bättre! Under kvällen kan ni välja att ha ett sprakande fyrverkeri, öppna eldar, artister eller andra arrangemang. Under vintertid är man begränsad till restaurangen, som rymmer upp till 100 personer sittande, c:a 150 minglande.

Lusthuset

Lusthuset kan abonneras året runt för sällskap upp till 30 personer.
Anläggningen har utmärkt kök med fullständiga rättigheter.

Konferens

Fåfängan som en kreativ mötesplats utöver det vanliga konferens, kickoff, release & evenemang. Fyra utrymmen finns för bokning, under höst/vinter/vår har vi ”Paviljongen”, året om finns ”Lusthuset” samt ”Villa Bergshyddan” och under sommarmånaderna ställer vi upp vårt stora festtält, med trägolv och takdrapering. Lusthuset och Villa Bergshyddan kan utnyttjas för mindre konferenser (max 16 personer), eller som grupprum.

Paviljongen är permanent försedd projektor för storbild, dator med dvd samt trådlöst internet. Denna lokal är lämplig för upp till 60 gäster i skolsittning. För det stora mötet, produktlanseringen eller kickoffen, har vi under sommartid vårt stora festtält som rymmer upp till ca 200 sittande och 300 minglande gäster och det går även att bygga om så att det får plats upp till 450 sittande/700 minglande gäster. Tältet bjuder på oändliga möjligheter, scen, högtalaranläggning, fyrverkerier, dansgolv och egen bar mm.

Offertförfrågan

Tveka inte att slå oss en signal så hjälper vi er att skräddarsy ert nästa möte!
Restaurang & Evenemang

Följ oss på Facebook & Instagram