Vanliga frågor

Bästa vägen till Fåfängan?
Här
hittar ni en bra vägbeskrivning. Adressen är Klockstapelsbacken 3, Stockholm

Fåfängans öppettider?
Se vår kalender 2015 >>

Brunch lördag och söndag hela året. Sommartid så är kaféet öppet samtidigt, á la carte öppnar under brunchdagar vid 13:00. Höst/vinter/vår så är lokalen reserverad för brunchgäster, då finns även dessertbuffé samt soppa som alternativ. Vi har den tiden på året begränsat utbud av kaffe/kaffebröd, och då enbart för avhämtning.
Sommartid öppet dagligen. Under den mörka årstiden enbart öppet lördag, söndag för brunch, samt våra temaveckor, t.ex skaldjur och julbord.
Håll utkik i vårt kalendarium då vi ofta har extra öppet under högtider såsom påsk, valborg etc.

Om lokalerna är lediga går det alltid att abonnera för fest, bröllop eller konferens. Ring bokningen på 08-642 9900 eller maila på info@fafangan.se

Hur fungerar bordsbokning på Fåfängan?
Vi tar inga bordsbokningar utomhus. Vi rekommenderar att boka bord till brunch, skaldjursveckor, julbord samt högtidsdagar. Under brunchen sommartid tar vi enbart bordsbokningar inomhus. Men vid fint väder är det bara att komma upp – det finns c:a 300 platser utomhus!
Under sommartid tar vi endast emot bordsbokningar för sällskap över tio personer (gäller sommarserveringen, á la carte) &  då alltid inomhus i vår paviljong.

Vilken typ av mat serveras?
Bakverk från 30,-  kaffe från 30,-  smörgåsar & smårätter från 65,- samt varmrätter från 145,-.

Hur fungerar det med barn? Kan barnvagnen tas med in i restauranglokalen?
Alla barn är givetvis välkomna till Fåfängan men barnvagnar måste parkeras utanför. Vi har ett antal barnstolar som går bra att använda.

Hur är det med parkering, går det att köra hela vägen upp?
Det finns möjlighet att parkera längst ned i början av backen upp till oss. Det går dock bra att köra upp & släppa av passagerare som har svårt att gå uppför backen. Om ni har handikapptillstånd finns det ett antal handikapplatser i toppen av backen.

Hur fungerar det med rullstolar & framkomlighet?
På Fåfängan har vi grusade gångar, en stor handikapptoalett, paviljongens huvudingång är extra bred med en låg tröskel. Vi har även lösa ramper som kan användas på trappor vid behov. Vi har många rullstolsburna gäster som besöker oss och personalen är alltid behjälplig för att se till att framkomligheten fungerar. De gäster som ”fastnar” i väntan på färdtjänst kan kontakta personalen så hjälper dom till med att komma med vatten eller så bjuder dom på en glass :-).

Går det bra att ta med husdjur till Fåfängan?
Alla djur är välkomna till Fåfängans uteservering. Inomhus är djur inte välkomna men säg gärna till om ni behöver låna en vattenskål.

VÄLKOMMEN UPP!