Piren Evenemang, för större sällskap

Bröllop, Fest & Konferens på Piren Evenemang!
Perfekt för sällskap mellan 60 – 400 gäster per lokal.

Piren Evenemang hemsida >>

Piren Evenemang ligger invid Saltsjön i en unik och vacker K-märkt tegelbyggnad bara något tiotal minuter från Slussen. För den som vill komma hit i båt hjälper vi gärna till att abonnera. Båtarna lägger enkelt lägger vid kajen precis utanför byggnaden.

Lokalerna, belägna i ett gammalt varv utmed kajen i Finnboda hamn, Nacka, har vackra röda tegelväggar och nära tre meter höga fönster ut mot vattnet vilket ger en härlig rymd och känsla. Genom de stora fönstren på plan två erbjuds utsikt över Saltsjön och inloppet till Stockholm med alla färjor och båtar som passerar.

För den som söker något annorlunda går det bra att boka vår stora grotta för evenemang! Dit går det såklart även att flytta fest & dans efter en middag på plan två.

Konferensgäster kan konferera på plan ett för att sedan äta lunch antingen i samma lokal eller på plan två. Eller varför inte förlänga konferensen med trevlig middag och dans?

Mat och dryck måste alltid köpas via oss och vi hjälper även till med iordningställande, servering & städning samt annat ni kan ha behöva i form av teknik etc.
Ni har tillgång till lokalen efter överenskommelse för dekoration och rigg, det går även att boka riggdagar om det krävs. Ni kan vara kvar fram till 01:00 men har möjlighet att förlänga till 03:00.
Önskar ni eller era gäster boende i närheten så kan vi hjälpa till att boka.

Kontakta oss på 08-5465 9900 eller bokningen@gastrogruppen.se så berättar vi mer!


Dubbelklicka för fullskärmsfilm

Provdukning plan 2

Festdukning i grottan

Festdukning på plan 2