Höst- vinter och vårbröllop

Letar ni efter något alldeles, alldeles speciellt?

Fåfängan med sin unika plats är det perfekta stället att viga sig – eller anordna sin bröllopsfest på. Den vidunderliga utsikt förenar Stockholms stadskänsla med den underbara blågröna skärgården. När det ligger snö är det sällan någon annan som trampat upp den, de första stegen tas ofta av bröllopssällskapen själva. Bara en station från Slussen och fortfarande innanför tullarna befinner ni er i denna fantastiska och romantiska miljö.

Under senhöst, vinter och tidig vår erbjuder vi er en exklusiv miljö i vår vackra paviljong, med plats för upp till 100 gäster. Med panoramautsikt ut över hela Stockholm och inloppet mot Saltsjön är lokalen något alldeles extra.  Om vädret tillåter förfogar ni över vår trädgård för brudskål och mingel, kanske med brinnande eldfat och trädgården fylld av lyktor och marschaller. Vid sämre väder eller om ni så önskar tänder vi den öppna spisen inne i paviljongen. Eftersom den ordinarie verksamheten är stängd får ni och ert sällskap den verkliga känslan av att vara mitt i stan men alldeles för er själva.

Under vintern går det även bra att att abonnera vårt kuttersmycke Lusthuset som är perfekt för mindre sällskap. I lokalen med anor från 1700-talet dukar vi upp med egen buffé för upp till 25 gäster eller bordsserverar upp till 30 gäster.

Mat och dryck serverar vi från vårt utmärkta kök och fina bar. Om ni önskar bordsserverar vi maten annars väljer ni bland våra många smakrika och vackra bufféer.

Vi hjälper er mer än gärna att skräddarsy hela upplevelsen. Ring eller maila till oss för festmeny, prisförslag eller andra frågor. Bröllopsfester i paviljongen på lördagar och söndagar under vinterhalvåret börjar som tidigast 17:30.
All mat och dryck serveras från oss.

Kontakta oss