Sommarbröllop

Letar ni efter något alldeles, alldeles speciellt?

Fåfängan med sin unika plats är det perfekta stället att gifta sig- eller anordna sin bröllopsfest på. Fåfängans vidunderliga utsikt förenar Stockholms stadskänsla med den underbara blågröna skärgården. Bara en station från Slussen och ni befinner er i denna fantastiska och romantiska miljö.

Att vigas eller ta fördrinken antingen på den rymliga Balkongen som hänger ut mot Saltsjön, på klipporna eller i det anrika Lusthuset är oslagbart. Att därefter avnjuta en härlig middag i tältet och till skymningen och natten dans i restaurangen – det kan inte bli bättre!

Glastältet som vi bygger upp under sommartid rymmer upp till 300 sittande gäster – inredningen är vackert somrig med trägolv, tygtak, vita dukar, kandelabrar och takkronor. Dryck bordsserveras från baren i tältet och maten kan antingen bordsserveras, tas från buffé eller från utomhusgrillen. Varför inte pröva vår Asado, helstekt spädgris och/eller lamm som kockarna serverar på buffé i trädgården?

I Lusthuset firar det lite mindre bröllopssällskapet. Att under sommarhalvåret sitta utanför lindarna med fullt panorama över hela Stockholms inlopp är något som bara kan upplevas just där och då. I lokalen med anor från 1700-talet dukar vi upp med egen buffé för upp till 25 gäster eller bordsserverar upp till 30 gäster.

Vi hjälper gärna till att skräddarsy hela upplevelsen. Ring eller maila till oss för festmeny, prisförslag eller andra frågor. All mat och dryck måste serveras från oss.

Kontakta oss