Konferens

Ta din konferens till högre höjder!

konferensförfrågan

Fåfängan erbjuder en exklusiv konferens/eventmiljö, som garanterat ger ett bestående intryck. Här är det lätt att förmedla ett minnesvärt budskap, att överföra en positiv känsla. Konferensgäster upplever Fåfängan som en kreativ mötesplats utöver det vanliga – konferens – kickoff – release – evenemang.

Fyra utrymmen finns för bokning, under höst/vinter/vår har vi ”Paviljongen”, året om finns ”Lusthuset” samt ”Villa Bergshyddan” och under sommarmånaderna ställer vi upp vårt stora festtält, med trägolv och takdrapering.

Lusthuset och Villa Bergshyddan kan utnyttjas för mindre konferenser (max 16 personer), eller som grupprum. Båda två kan förses med projektor och internet.

Paviljongen är permanent försedd projektor för storbild, dator med dvd samt trådlöst internet. Denna lokal är lämplig för upp till 60 gäster i skolsittning.

För det stora mötet, produktlanseringen eller kickoffen, har vi under sommartid vårt stora festtält som rymmer upp till ca 200 sittande och 300 minglande gäster och det går även att bygga om så att det får plats upp till 450 sittande/700 minglande gäster. Tältet bjuder på oändliga möjligheter, scen, högtalaranläggning, fyrverkerier, dansgolv och egen bar mm.

Tveka inte att slå oss en signal så hjälper vi er att skräddarsy ert nästa möte!

Konferensförfrågan